ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: Πόσο Κοστίζει ή πόσο αξίζει!

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: Πόσο Κοστίζει ή πόσο αξίζει!

Πόσο κοστίζει το seo site ή πόσο αξίζει;

Πόσο κοστίζει το seo site, μας ρωτούν άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν εταιρείες ή έχουν δική εταιρική παρουσία (ελεύθεροι επαγγελματίες).

Η απάντησή μας είναι ξεκάθαρα ότι: Το σπορ του ίντερνετ, είναι ακριβό! Πόσο μάλλον της προώθησης ιστοσελίδων και το ακριβές κόστος (επένδυση) καθορίζεται από πολλούς παράγοντες τους οποίους θα διαβάσετε παρακάτω. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (προώθηση site) αφορά επιχειρήσεις που σκοπεύουν να ασχοληθούν σοβαρά με την προώθηση της online εταιρείας/επιχείρησής τους και όχι για ανθρώπους που θέλουν να φαίνεται η online επιχείρησή τους, σε μερικούς φίλους, συναδέλφους, συγγενείς ή στην μάνα τους…..

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς παράγοντες/δεδομένα που πρέπει να ληφθούν ώστε να απαντήσουμε για το πόσο κοστίζει το seo:

  1. Η παλαιότητα του domain
  2. Προηγούμενες προσπάθειες βελτιστοποίησης
  3. Τυχόν penalties που έχετε δεχτεί
  4. Η σύνθεση/δομή/πλατφόρμα ανάπτυξης/πολυπλοκότητα/μέγεθος της ιστοσελίδας
  5. Η τρέχουσα κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα
  6. Το μέγεθος του ανταγωνισμού στην αγορά-στόχο που ανήκει η online επιχείρησή σας
  7. Το γεωγραφικό εύρος που θέλετε να καλύψετε (τοπικό, Εθνικό ή Διεθνές) και οι γλώσσες στόχευσης

Και η λίστα απλά δεν έχει τέλος…

πόσο κοστίζει το seoΌπως θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα ο λόγος που οι περισσότεροι από τους συναδέλφους (και εμείς) δε δίνουν μία ευθύ απάντηση στο πόσο κοστίζει το seo, είναι όχι γιατί αποφεύγουν ή αδυνατούν να το κάνουν, αλλά λόγω της τεχνικής πολυπλοκότητας του αντικειμένου, σε συνδυασμό με την μοναδικότητα του κάθε project το κόστος (επένδυση) διαφοροποιείται. Φυσικά, για να μπορέσεις να πεις πόσο κοστίζει η προώθηση site, απαιτείται μία εκτενής ανάλυση πολλών παραμέτρων στα πλαίσια ενός ενδελεχούς στρατηγικής  SEO site.

Με τον συνολικό αριθμό των ενεργών websites να προσεγγίζει (τον Μάρτιο 2014) το 1 δις (!!!) και με δεδομένη την επιθυμία των (συντριπτικά) περισσοτέρων, να βρίσκονται στην πρώτη σελίδα (10άδα) της Google, δεν νομίζετε ότι είναι λίγο δύσκολο να χωρέσουμε όλοι; Η Seo-Expert.gr έχει τους πελάτες της, στην 1η σελίδα της Google !

 

Seo site και το website σας, στην 1η σελίδα της Google !

 

Και να θυμάστε ότι:

  • Η προώθηση ιστοσελίδων (seo) είναι μία υπηρεσία που απαιτεί πολλές τεχνικές γνώσεις, ατέλειωτες ώρες δουλειάς και αυτοβελτίωσης, δεκάδες επαγγελματικά εργαλεία ανάλυσης, υπομονή και επιμονή και συνεχές διάβασμα στο ίντερνετ για ότι καινούριο βγαίνει.

 

  • Πόσο κοστίζει το seo: Το seo ενός website, είναι επένδυση για την επιχείρησή σας και περιλαμβάνει και τα αντίστοιχα εργαλεία προώθησης. Τι εννοούμε; Διαβάστε στην συνέχεια…………. seo siteΟ αλγόριθμος της Google, λαμβάνει υπόψη πάνω από 150-200 παραμέτρους που τους χρησιμοποιεί για την παραγωγή των κατατάξεων. Η δουλειά της Seo-Expert.gr είναι μια δουλειά πολύπλοκη λοιπόν, μιας και πρέπει να παρακολουθoύμε πολλές παραμέτρους ταυτόχρονα. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά εξειδικευμένα εργαλεία seo, για την εκτέλεση της προώθησης και απαιτούν μια σημαντική μηνιαία ή ετήσια συνδρομή“.

 

 

  • Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός  ότι το 70-75% του traffic προέρχεται από τα οργανικά αποτελέσματα (Organic Results – Seo) και όχι από τις διαφημίσεις και ότι το 85% των χρηστών φαίνεται να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα οργανικά αποτελέσματα, τότε μάλλον έχουμε… νικητή!