Προώθηση Ιστοσελίδων

Η υπηρεσία SEO (Προώθησης Ιστοσελίδων)  προσφέρει μια αποτελεσματική θέση κατάταξης, στις μηχανές αναζήτησης που οδηγεί σε σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας, των πωλήσεων και της κερδοφορίας για την επιχείρησή σας.

Η υπηρεσία Seo, προωθεί την ιστοσελίδα σας, στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing) που στόχο έχει την άνοδο στα οργανικά αποτελέσματα (κυρίως της Google) που έχει ως συνέπεια την αυξημένη επισκεψιμότητα!

Organic Results

Με την προώθηση ιστοσελίδων, επιτυγχάνουμε την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, στα οργανικά αποτελέσματα της Google, που στόχο έχει την αύξηση των πελατών σας.

On-page SEO

Ελέγχουμε σε καθημερινό επίπεδο και προωθούμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να επιτύχουμε τον βασικό μας στόχο: την υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google!

Η υπηρεσία Προώθησης Ιστοσελίδων ή αλλιώς Search Engine Optimization (SEO) είναι ίσως η βασικότερη υπηρεσία στο διαδίκτυο και με τις στρατηγικές που παρέχουμε, θα μπορείτε να πάρετε μια υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Η Seo-Expert.gr, επικεντρώνεται στο πως θα αυξήσει την ροή των πελατών σας, που έχει ως συνέπεια την αυξήση των πωλήσεων σας. Διαβάστε αναλυτικά, τι προσφέρει η Προώθηση Ιστοσελίδων εδώ

Η υπηρεσία Προώθησης Ιστοσελίδων (SEO) δεν είναι μία απλή υπηρεσία για online marketing - είναι η κύρια υπηρεσία για online marketing. Γνωρίζουμε την σημασία του SEO  για τις επιχειρήσεις και είναι ο λόγος που προσφέρουμε στους πελάτες μας την υπηρεσία αυτή, με υψηλής ποιότητας στρατηγικές σε προσιτή τιμή. Είμαστε ενήμεροι με τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές (guidelines) της βασικής μηχανής αναζήτησης (Google).

ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ

ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχουμε κατά νου όταν αναφερόμαστε  στα χρήματα που θα ξοδέψετε για ενέργειες SEO, είναι ότι τα έξοδα αυτά δεν αποτελούν χρηματικό κόστος για την επιχείρησή σας, αλλά ουσιαστικά επένδυση. Και αυτό διότι τα αποτελέσματα της προώθησης (SEO) αρχίζουν να φαίνονται εντός ολίγων ημερών ή μηνών (ανάλογα με τον ανταγωνισμό).

προώθηση ιστοσελίδωνΗ προώθηση ιστοσελίδων είναι μία υπηρεσία που απαιτεί πολλές τεχνικές γνώσεις, ατέλειωτες ώρες δουλειάς και αυτοβελτίωσης, δεκάδες επαγγελματικά εργαλεία ανάλυσης, υπομονή και επιμονή και συνεχές διάβασμα στο ίντερνετ για ότι καινούριο βγαίνει. Έχοντας την γνώση και την λογική ανάλυση, δημιουργούμε το σχετικό πλεονέκτημα έναντι της τεράστιας υπολογιστικής ισχύς της google σε μια προσπάθεια να επηρεάσουμε τα αποτελέσματα αναζήτησης της.

Έλεγχος Keywords

Σημαντικό στοιχείο στην Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO), ήταν οι λέξεις ή/και φράσεις-κλειδιά (keywords) που στοχεύαμε. Πλέον εδώ και καιρό ο αλγόριθμος της Google, δεν δίνει την δέουσα σημασία στις λέξεις-κλειδιά (εκτός από τις καμπάνιες Google Adwords) και τήνει να τις καταργήσει ολοκληρωτικά, από τους παράγοντες κατάταξης για μία ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί το Seo. Αφήστε την Seo-Expert.gr, να καθορίσει τις ενέργειες προώθησης για μία σωστή εμφάνιση στα οργανικά αποτελέσματα της Google!

Εβδομαδιαία Αναφορά

Σε όλους τους πελάτες μας, ανάλογα το πακέτο προώθησης που έχουν επιλέξει (Local Seo ή Global Seo) παρέχουμε εβδομαδιαία ή μηνιαία αναφορά στα αποτελέσματα των επιδόσεων της ιστοσελίδα σας, για την υπηρεσία προώθησης (SEO) καθώς και στοιχεία σχετικά με την εμφάνισή σας, στην Google!

 seo report

Τι παρέχουμε με τα πακέτα προώθησης ιστοσελίδων

Τα top ερωτήματα αναζήτησης

Τις top σελίδες του ιστότοπού σας

Τις χώρες που εμφανίζεται το site σας

Τις συσκευές που έχουν δει το site σας (Tablets, smartphone, pc) κ.α

Ζητήστε μία ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση προώθησης

seo report